Rusia por la puerta grande

Hemos entrado a lo grande en este pais, sin problemas en la frontera... pero esta mañana empezo a calentarse la Sirenita, nos paramos para ver el alcance de los daños y rezando para que no fuese otra vez el radiador ya que los sintomas eran identicos. Esta vez era un manguito por donde perdiamos agua asi que nos quedamos tranquilos, era de dia y podiamos solucionarlo a nuestra manera y asi lo hicimos, una buena chapuza!!



Todo seguia bien, pero pronto otro contratiempo una caravana de coches inmensa y al fondo veiamos llamas, un camion cisterna incendiado alli en medio. En ese momento surgieron dos maneras de afrontar la situacion, dar la vuelta y buscar otra ruta como unas nenas o entrar campo a traves por un maizal adelantando en paralelo a todos los pardillos que estaban parados. Lo tubimos claro y atacamos el maizal con los pirulos y regodeandonos "las nenas" que exigian que les apartasen ese camioncito. Hahahahahhahaaa!!







Hoy estamos en Barnaul y nos tomaremos unas cervezas bien frias a vuesrta salud!!

5 comentarios:

  1. Molt impactan la foto de l'incendi... si si MOOOOOOOLT IMPACTANT.

    I trepitxan el blat... "pobre campesino", amb lo que li va costar matar la filoxera i les plagues de llagostes... i arriben dos xavals amb una ambulancia i encomptes de salvarlo, el mateo.
    Vaya dos.

    ResponderEliminar
  2. Que pasa!

    Veo que está siendo una experiencia brutal!!!

    Os queda poquito para llegar a Mongolia no? Al final os va a dar pena despediros de la sirenita y todo jjajaja.

    Mucha suerte!!!

    ResponderEliminar
  3. Gent, estem a Altay a 1000 km de ulaan baatar, Mongolia es impresionant, rally autentic, per dos dies hem sigut pilots de rally.
    pero al segon dia.....PROBLEM!!

    ens flipem, trenquem la suspensio i una roda i aqui comensa l'odissea.

    Hem rebentat varies vegades i hem arreclat varies coses, finalment el dia 27 va morir el nostre alternador....aixi que al mig del No res vem pregar per un camio, amb el resultat final de 12 hores menjant pols del camio de la mort.

    Ens trobem arreclant l'alternador en un poblet i un mecanic que no para de soldar coses per tot arreu. Esta dilubian al desert del gobi!!!!!!!!!! i hi ha un riu que es veu que ja l'han passat empuxant...Tenim un ultim cartux i no dubtarem en fer-lo servir...
    Ens queda molt per arribar pero si res no falla o farem segur!!!!!!!!!

    Alla anem! en veiem a BCn en breus, fent una birra i us explquem els detalls!!!!!

    ResponderEliminar
  4. VEEENGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

    ResponderEliminar
  5. weno nois ja no kda res!!! akt ultim entrebanc no us privarà d'acabar victoriosos el vostra viatge i finalitzar l'experiència com cal!!! Molts ànims en la recta final!!!!!

    ResponderEliminar